Ανακοίνωση Προσωρινών αποτελεσμάτων επιλογής για το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων από τη ΓΕΠΟΕΤ για την απόκτηση εξειδικευμένων όσο και οριζόντων γνώσεων δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Τουρισμού», με κωδικό ΟΠΣ 5035165

Ανακοίνωση Προσωρινών αποτελεσμάτων επιλογής

Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων από τη ΓΕΠΟΕΤ για την απόκτηση εξειδικευμένων όσο και οριζόντων γνώσεων δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε ειδικότητες Τουρισμού», με κωδικό ΟΠΣ 5035165, στις δεκατρείς (13) Περιφέρειες της χώρας, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου υποβαλλόμενων αιτήσεων που ήταν ορθά συμπληρωμένες και κατατέθηκαν με πλήρη  τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά.   

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, συγκροτείται προσωρινός πίνακας επιτυχόντων κατά φθίνουσα σειρά, επιλαχόντων  και απορριφθέντων.

Επισημαίνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την εξέλιξη της διαδικασίας καθώς και  για τα αποτελέσματα της εξέτασης της αίτησης τους και από το site  του Φορέα https://poet.dek.gr από το μενού  «Υποβληθείσες αιτήσεις – Αναζήτηση».     

Οι υποψήφιοι  που απορρίφθηκαν, έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) ημερών από την  ημέρα ανάρτησης του πίνακα (μέχρι 25/7/2022 και ώρα 23.59). Οι αντιρρήσεις αποστέλλονται με email  στο  poet@learn.org.gr συνοδευόμενες από τον κωδικό της αίτησης  (ΚΑΥΑΣ) καθώς και τον λόγο της ένστασής τους. Οι ενστάσεις θα τεθούν προς εξέταση, ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων και Αντιρρήσεων.